Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

STOPY

STOPY

Dívám se na tvoje stopy
V kalužích se lásko topí
Díky dešti jeho vinou
Zůstávají pod hladinou

Jako ryby
Ale kdyby

Vrátilo se slunce na zem
Všude sucho bude rázem
A šlépěje beze strachu
Otištěné zase v prachu

Cest

Dívám se na tvoje stopy...
Publikoval(a): valachia, 23.11.2023
Přečteno (21x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: koiška, Psavec, Mirastus

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 14:45
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti