TLUKOT
TLUKOT
Dokud tvoje srdce tluče
Sevřu si tě do náruče
Aby jsi mi neutekla
Do nebe anebo pekla
Dokud moje srdce tluče
Sevřeš si mě do náruče
Abych zůstal na zemi
Budovat nám zázemí
Dokud naše srdce tlučou
Pro sebe...
Publikoval(a):
valachia, 21.11.2023