Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

SVÍTÁNÍ

SVÍTÁNÍ

Oba k ránu přivstaneme
Před východem slunce
Dokud je i ticho němé
Jako ústa sumce

Nikde nikdo ani noha
Všichni spící včetně boha
Jenom my dva vzhůru

Podívej se svítá
Nový den nás vítá

S láskou...
Publikoval(a): valachia, 19.11.2023
Přečteno (29x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: koiška, MIDAZLU, Psavec

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 14:16
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti