PIANO
PIANO
Neumíme na piáno
Přesto oba prsty hravé
Řekneme si kdy zas ano
Dotýkat se je tak zdravé
Neumíme na piáno
Z černobílých klapek
Probudit se spolu ráno
Do dešťových kapek
A pak...
Neumíme ani noty
Milovat se do němoty
Publikoval(a):
valachia, 15.11.2023