Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

ARMAGEDON

ARMAGEDON

Digitální stopa
Drtivý má dopad
Na vztahy a city
Pokud nejsou skryty

Zprávy fotky videa
Navždy pryč je idyla
Překročení hranic
Život rázem nanic

Vzali ti co bylo tvoje
Jdi do války nebo boje
Připrav se na tvrdý střet
Vezmi si to všechno zpět

Nebo hrdě zvedni hlavu
Jako bys šel na popravu
Zřekni se těch co ti lhali
Začni znovu někde v dáli

Všechno ale dobře zvaž
Ať neztratíš svoji tvář
Publikoval(a): valachia, 12.11.2023
Přečteno (16x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: MIDAZLU, Mirastus

Spodek

Stránka generována 28.4.2024 07:15
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti