Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Našemu dítěti Jarouškovi

Našemu dítěti Jarouškovi

Jaroušku
lásky si dítě
a naše vše
spojil si v krásu
světy naše
Rodičové Tví jsme
v Tobě žijeme
rosteme
a radujeme se

Rosteš, náš gremlíku
jsi dar a náš svět
štěstí život nám
v Tobě dal

Svět je krásný
splnil osud naše sny
našli jsme je
v Tobě
naše štěstí nadevše
jsme rodina Tvá
a přístřeší

PS: je před 1 v noci,
za 6 dní Ti je půl roku
a já Ti píšu básničku
náš klučíku Jaroušku
Moc Tě milujeme
Publikoval(a): kopretina7777, 11.11.2023
Přečteno (18x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 8.9.2024 02:53
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti