Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Kamarádka

Kamarádka

Za tepu přátelství
v srdci zvláštním
zdali povíš víc
bát nemusíš se nic
že zradím
přátelství si cením

A za ty roky přátelství
nedala si
cizím znát
co skrývá bolesti tvůj hrad

Dala si mi znát
jak moc snažíš se stát
a řekla si víc než míň
však tajemná si
v tepu svým divokým
upřímným

Však s čím teď bojuješ
že raději mlčet chceš....

Ulpěly slzy
v rozvalinách
skály
a třpytí se v paprscích slunce
kamarádko do deště
Publikoval(a): kopretina7777, 10.11.2023
Přečteno (47x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 12.5.2024 23:37
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti