KLAMNÁ PŘEDSTAVA a BEZPEČNÝ SEX
KLAMNÁ PŘEDSTAVA a BEZPEČNÝ SEX
Anotace: Verš (19.,20.) Každý den, jen jeden, (krátké dva), vždy nový, co napoví?
POZOR! SKRYTA - TĚŽKÁ EROTIKA
KLAMNÁ PŘEDSTAVA
Jen muži to dělají
skoro den co den
když možnost nemají
alespoň pohledem
ženy v duchu svlékají
Myslí, nevadí to všem
BEZPEČNÝ SEX
Z našeho domu
známý samec
Místo kondomu
divné, stačí mu
gumový palec
Publikoval(a):
Rudilein, 23.4.2011