Železa
Železa
Anotace: Jedná příbuzná....
Jedovatá
zákeřná
co čestnosti nemá
v přepychovém klidu
radost mi nepřející
zákeřná
zhnilá
chytrá
v mém srdci si žila
jsi jiná než si se zdála
do želez mě lapila
Jiná než se zdáš
bodavě
zákeřně
vraždíš štěstí a radi
A proč to píšu?
Abych neskočila jak srnka
do želez
co říkali jí
s námi
lépe doběhneš
vlkům, lovcům utečeš
příliš snadné
by to bylo
však nechytíš už do želez
Publikoval(a):
kopretina7777, 9.11.2023