Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

VLČÍ MÁKY

VLČÍ MÁKY

Všude kolem vlčí máky
Sluníčko a žádné mraky
Červené jsou jako rty
Přiberu tě do party

Přes den budeš uličnicí
V noci mojí společnicí
Ve dvou se to táhne lépe
Když na tebe zima klepe

Všude kolem vlčí máky
Miluji tě ty mě taky
Známe se už totiž více
Z květů dávno makovice
Publikoval(a): valachia, 8.11.2023
Přečteno (28x)
Tipy (5) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: koiška, Bezhlavý rytíř, Mirastus, MIDAZLU

Spodek

Stránka generována 28.4.2024 11:15
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti