Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

KÁMEN

KÁMEN

Do stojatých vod
Odhozený kámen
Jako tíha z ramen
A s láskou je ámen

Do stojatých vod
Tam kde chybí proud
Všechny snahy marné
Navždy budou kalné

Do stojatých vod
Vztahů...
Publikoval(a): valachia, 6.11.2023
Přečteno (14x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 28.4.2024 11:40
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti