Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Budu Ti dost dobrá, mamko???

Budu Ti dost dobrá, mamko???

Matičko
dnes jsem si knihu objednala:
jméno má : Budu ti dost dobrá?

Chybí mi Tvá vlídnost a cit
láska matky
a chuť s Tebou být
tragický připat
od dětství
snad navždycky

I matka a dcera
mohou mít k sobě vlídná slova
Tvá vraždí mou duši
jsou jako že hřbitova...

Mám srdce tvého polovic
tak nevyrvávej ho zaživa
to nezbude ze ic

Chci v duši žit
snaž se nevraždit...
Chodíš přes mrtvoly
co jsou stále živy
Publikoval(a): kopretina7777, 6.11.2023
Přečteno (20x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 18.10.2024 06:53
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti