Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Jaroušek a Ty....

Jaroušek a Ty....

kopretina7777 Básně » Rodina (matka, otec)

Anotace: Tenkrát když Jarouškovi byly asi 3 měsíce, Petr se s miminkem teprve seznamoval, už je vše v pořádku

Naštvaný sám na sebe si byl
s vlídností v očích
když si promluvil
"Jarouška mi tu nech"
ostře si to řek....
já řekla:
"Pláče , víš
beze mne"

Bála jsem se
že se rozpláče
a srdce bude jeho
bolavé

Ale ty jsi ho utěšil
když ti plakal
si skvělý taťka

Celou dobu
byl si s ním
koukal ses jak spokojeně
spí

Měl by jsi s ním
víc mluvit
být
aby Tě do srdce pustil
dnes si nám svět zkrásněl
jsem spokojená i naše rodina
Jaroušek, Ty a já....
čas utíká....
ať je to tak dál
s Tebou,
s námi třemi
Publikoval(a): kopretina7777, 5.11.2023
Přečteno (15x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 8.9.2024 03:00
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti