Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Jedovatá slova

Jedovatá slova

Nitro mé je pozměněno
pro tvá slova
příchutě jedu
cizí ženo

V duši zataženo
cizí jed
vlila si do mých křídel
kopretinyforever

Slova krájí
mé já
jsem bolavá
v duši ulpěla
a asi si to chtěla
ženo
s duší černou
snad

Pro Tvá slova
co jsi utrousila
na mou duši
když kolem jsem projížděla
dnes nemám svůj den
dnes je mrtev každý můj sen
ty slova krájí mě
v mém životě
slova jsou jed
já beru vše vážně
a už nevezmu tu chvíli zpět

Lidé by si neměli vylévat mindráky
a tak
nauč se mít ráda
ostatní životy
a do duší
přestaň svou krutost
vpíjet
přestaň duše zabíjet
tolik můj vzkaz
Publikoval(a): kopretina7777, 4.11.2023
Přečteno (16x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 28.4.2024 10:11
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti