SVĚTLO
SVĚTLO
Stůl a křesla šálky čaje
Rádio co tiše hraje
Aniž to snad samo tuší
Písničky pro čtyři uši
Stůl a křesla šálky čaje
V každém věku láska zraje
Jenom už pak neskotačí
Za ruce se držet stačí
Stůl a křesla šálky čaje
Netřeba jsou jinotaje
Dávno je jim všechno jasné
Přijde čas a světlo zhasne
Publikoval(a):
valachia, 3.11.2023