Chléb
Chléb
Křídla mírná
a planoucí
pro začátek
zmrtvýchvstalý
Počátek všeho
nového od narození
našeho dítěte
Lásky sílu
pro
štěstí synka
co teď spinká
až se probudí
vítat
ho bude svět krásný
a možná i mé sny
a mé mateřství
rozmazlený není
z lásky ví
co svět krás
mu dá
to chci nejen já
to chtějí srdce
v jeho dětství
letící
A klid a mír
mě naplnil
v otázkách
matky
A tak letím
v nás třech
a srdcí okolo
dobrých všech
co štěstí
přejí
nevinnému dítěti
a pohodu mě, bych dala
co dítě potřebuje
Štěstí pro všechny
....
skřídly mírnými
a planoucími
v lásce
a dál píšu
životní chvíle
neb rodina je mi cílem
denním chlebem
bez něho
už sama sebou nejsem
Publikoval(a):
kopretina7777, 1.11.2023