Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Niť oběšenců

Niť oběšenců

kopretina7777 Básně » Rodina (matka, otec)

Anotace: A tak po dnešku k večeru přemýšlím a píšu, chtěla jsem to vše ze sebe zahodit tu tíhu a sílu bolesti a tak tady je má báseň dneška:

Uhýbám před sebou v duši
uhýbá
můj klid a cit
tak nekřič matko má
neb dcera na matku napojena
chci s Tebou v klidu být...

Neurážej a nebol
matičko má
drahá
S pokorou Ti vysvětluji
že mám ráda
harmonii a lásku
respektu k lásce Ti chybí

Chybí Ti
respektu matky ke mě též
matky

Lásku na provázku oběšenců
pupečníku světa
zvláštní lásky
Tvé mateřské
provázek často zpřetrhá se
a nechá mě žít

Dnes na mě syn
ručku natahoval
když jsem spala
a já radost měla
a s radostí vstala
ale niť oběšenců je pevná

Málo mám času
syn roste
potřebuje matky lásku
a já mu dám vše co mám
a nikdy nebude se cítit sám
jsem matka a niť se trhá k tobě matko
a
nerada jsem oběšená
a tak
lásku v manželovi
mám
a láku dám
naučím syna žít
a dám mu vše jak má být
pochopení, klid a cit
a vše co bude láska
naše chtít
aby zněl syna
smích

A svět už bude hezký
svět nás tří
rodičů a syna
co roste před očima
a rád se směje
a vše mu dám
ať raduje se a je milován.

Babičky a dědové do světa našeho
patří
tak co my rodičové dělat budeme
jak se všichni sžijeme???
Publikoval(a): kopretina7777, 31.10.2023
Přečteno (25x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 18.10.2024 06:52
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti