OVOCE
OVOCE
Otevřené cizí dveře
Přímá cesta ku nevěře
Podlehla jsi jeho svodům
Jsme jen krůček od rozvodu
Asi už mě nemáš ráda
Vzala jsi mi kamaráda
Oba dva jste tomu chtěli
Rány čas vždy nezacelí
Otevřené i tvé dveře
Plané řeči o důvěře
Dávno je ti všechno putna
Zakázané nejvíc chutná
Co na tom že srdce bolí
Milenci jdou přes mrtvoly
Publikoval(a):
valachia, 29.10.2023