OBAVA
OBAVA
Ať jsi kde jsi
Nezoufej si
Vždycky může
Býti hůře
Pro Kristovy rány
Podívej se na vše strany
Svět se žene do chaosu
Země ztrácí svojí osu
Ať jsi kde jsi
Raději dej si
Panáka a k tomu sprchu
Jako déšť co padá svrchu
Kapky velké skoro hrách
Odplaví tvůj vnitřní strach
Publikoval(a):
valachia, 28.10.2023