Barevné listí podzimu
Barevné listí podzimu
V podzimním tepu
dechu
rostu
a podzim je mi pro útěchu
barevné listí
mi sluší
ve vlasech se proplétá
jako duše
tvá
Krásný kdo lásku
hledá
a zima srdci
zemřít
nedá
A vítr vane
tvůj tep
neodvane
neb
živ je v srdcích
lásky dech
Podzimní listí
duši sluší
barvičky radosti
jinakosti
to je ku štěstí
obzor duší širší...
Smích sluší duši
a barvičky listí
ku rozletu
zoraná pole
těší
než sníh je
zkrásní
bílou nádherou
zimní
a tak jinou
mrazivou a svéhlavou
Srdce budou tát
neb živ kdo se ještě
umí se smát
srdce v chladu
zahřívat
když
život
nechce hezky hrát
Publikoval(a):
kopretina7777, 23.10.2023