Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

SMUTEK

SMUTEK

Je mi smutno stýská se mi
Bez tebe na této zemi
Opuštěný všude sám
Pocit který dobře znám

Je mi smutno můžu za to?
Vrať se zpátky co ty na to?
Bolest v srdci víc a víc
Podzim vchází do ulic

A to ještě není zima
V prázdné duši smutek dřímá
Publikoval(a): valachia, 14.10.2023
Přečteno (29x)
Tipy (8) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: koiška, Bezhlavý rytíř, MIDAZLU, Marcone, Kytka62, Mirastus, Psavec

Spodek

Stránka generována 28.4.2024 18:56
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti