Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Spalovač

Spalovač

Kavky svou píseň nesou nad oblačným ránem
chci jen pozdvihnout tvůj tep utaženým lanem
utaženým lanem okolo šíje
,,Co kdybych tě drahá oběsil než se tě červ dotkne v hlíně?"
do žhářiště hledí mé oči
je to nebeský stroj kde životy končí
loučím se s tvojí fyzickou podobou
nalezneš útěchu pod svojí mohylou
ale až v příští etapě
dnes se v prach obrátíš tak elegantně
,,Mohl jsem vám pomoci, vy jste to však neocenili."
za to se do země vrátíte, budou tam dvacet let hnít vaše kosti
mohlo to být rychlé, však už se s vámi nebudu příti
za pětasedmdesát minut v trapu, jen to fičí
čarokrásní nebeští lidé jak já vás měl rád
měl rád tak velice že zapomněl se smát
Publikoval(a): Flamaintenebris, 9.10.2023
Přečteno (64x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 18.10.2024 07:44
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti