Víla a luna
Víla a luna
Anotace: Rodinné vztahy, ach....Pro mou duši citlivou jsou tmavým vesmírem
Tam v záři
luny
víla
s tváří smutku
bdí dnešním dnem
a tma vesmíru
píše svoji daň
A luna vše zří
A pak
víla najde
svůj svit
a nejde zastavit
život a svit
Tak ji nechte snít
Publikoval(a):
kopretina7777, 8.10.2023