BEZ KONCE
BEZ KONCE
První láska mívá hody
Zvídavá je od přírody
Strom košatý větve k zemi
Ukrytá před zraky všemi
První láska mívá hody
Už jen krůček od dohody
Oba chcete co ten druhý
Milovat se konec tuhy
A tak
Jak to skončí nedopsáno
Pomalu se vkrádá ráno
Dál už je to jenom na vás
Otčenáš a třikrát Zdrávas
Publikoval(a):
valachia, 7.10.2023