Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Beruška mého dítěte k zemi nepoletí

Beruška mého dítěte k zemi nepoletí

kopretina7777 Básně » Rodina (matka, otec)

Anotace: Dnes u nás byl můj táta Jaroušek zase s ním plakal hodiny jsme ho utěšovali.Pak k nám přišel můj bratr Štěpán, Jaroušek se krásně na něj smál....

Doteky křídel
co bolí
z ran padá peří

Bruška na stromě k zemi letí
do pekel století
co věští
disharmonie a chlad
nepochopení a nesoulad
v rodinném dění

A pak zkrat
i zvrat
a žití v dítěti
pro které chci
tu žít
stěstí s ním souznít
šťastný život mu dát
ať ví co je to
že ho svět má rád

Neb
lidé nejbližší
obzor rozšíří
křídla chci mu dát
a pevnou zemi
pod nohami
Publikoval(a): kopretina7777, 7.10.2023
Přečteno (19x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 8.9.2024 03:03
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti