PRIM
PRIM
Hraješ
V mém životě hlavní roli
Jako náplň do kremrolí
Sněhobílé potěšení
Křehké tělo duše ženy
Hraješ
V mém životě hlavní roli
Mohla bys mít kohokoliv
Přesto jsi jen pro má ústa
A tak by to mohlo zůstat
Hraješ
V mém životě prim...
Publikoval(a):
valachia, 6.10.2023