Jen tak
Jen tak
Jak uneseš mé jméno
do vesmíru
a rozsvítíš
mám tě rád
Za jitřenkou
vychází má naděje
v Tobě
jak rosa ulpí
v mé duši
a nikdy se nevypaří
Já.. Víš napořád
chci
abys měl mě rád
navždy ve mě umíráš
a ožíváš
nikde nekončíš
A medvědi chlupatí
se k spánku uloží
když chtějí zimu přečkat
ve znění dějin
A zima srdcí
rampouchem ledovým
proklá srdce
Neb začátek
nehledá konce
a nikdy neumlčíš
tep
v duši
jen
zčásti mý
Mám ráda navždy
a když odejdeš
když zradíš
a nikdy si snad
nebyl
a já... Musím vzpomínat
Publikoval(a):
kopretina7777, 6.10.2023