Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

KUKUŘICE

KUKUŘICE

Udavačů jako sviní
Nařknou tě a také viní
Ze všeho co jenom dá se
Každodenně znovu zase

Udavačů jako sviní
Nebo šatů v ženské skříni
Dej si pozor chci tím říci
Přemnožených v kukuřici
Publikoval(a): valachia, 5.10.2023
Přečteno (19x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Jikra, Mirastus

Spodek

Stránka generována 13.5.2024 12:05
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti