S tebou ve vesmíru
S tebou ve vesmíru
Anotace: Pro známé i neznámé....Neb ráda přemýšlím....
Když jsem ve vesmíru
sama se sebou
V myšlenkách
hledám
Tebe
V myšlenkách hledám nebe
jitro v tmách
a Tvůj tep
s rosou na křídlech
se ptám
zda- li procitám
Publikoval(a):
kopretina7777, 4.10.2023