Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

už odešli ti co varovali

už odešli ti co varovali

.




už se neptej jak trhá bolest
je to jak listy z kalendáře
jak polární zhasnutá záře

lov který zraní duši
čtyřlístek v trávě zašlápnutý

...je to pnutí, to co nutí
hledat pravdu schovanou v studni
trochu to studí a trochu hřeje
promilovat se do naděje
že plamen lásky nikdy nevyhasne

ten co mě hledá už nenalezne
smazaná čára na bělostný lajně
život křičí ve španělský botě
...a srdce stále tepe
ten zvuk...ten zvuk nepřeslechneš

jsem tady ve všem a přítomná
v každé kapce deště
nejsem pravidlem ani soudem
co nademnou nevyneseš

hledání nás spojilo a rozdělilo
do samoty za ostnaté ploty
kde kříže vysílají do otroctví
kde chodidla pálí
duše je popel na dně naší řeky
za branou blízkého i vzdáleného
napsala jsem že je ti to málo...

chceme tolik a více ztrácíme
city jsou zraněny
a řežem si větev k sebezničení


...řekli budiž světlo a zhasli



odešli ti co věděli a mi na ně zapomněli
i na to před čím nás varovali



...https://www.youtube.com/watch?v=-ftAbARbTJg
Publikoval(a): denisasan, 2.10.2023
Přečteno (60x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Mirastus

Spodek

Stránka generována 23.10.2024 15:08
U nás jste dnes prohlídl(a) 23 stránek.
roboti