Co po mě zbyde...
Co po mě zbyde...
Co zanechám
osudovým zněním
toho se ptám...
Otisk mého žití
energii co
bude déle žíti
Žití je bol
a tajemství víl
Život je mámení
pavučin sdílení
Vlákna duší
jenž se spojují
Planoucí chvíle
ulpí v dechu
které
nikdo už nevrátí....
Život je tep a vzdech
a vonný mech
v osudech
Publikoval(a):
kopretina7777, 30.9.2023