Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Jednou mi řekla víla co víno pila..

Jednou mi řekla víla co víno pila..

Bindig Básně » ?nezařazené?

Anotace: Láska zmámená...

Jednou mi řekla víla, co víno pila, že lásku hledá.
Ach běda lásko zmámená.

Jak rád bych tě teď zahřál,

Nebyli jsme si ale souzeni.
Dnes jen ozvěny se do tmy rozpouštějí.

Lidské osudy a lásky mají mnoho podob.
Člověk může být i lásky otrok.

Láska povznáší, láska dává.
Je milující je i dravá.

Snad ve vínu se víla neutopí,
a dost dobra tu ještě ztropí.

Láska zmámená,
nabídnu jí ramena i když znavená.

Jen proti vínu vznáším vinu.
Lásku utápíš a nevěříš.

Láska se nedá utopit.
Jen uchopit, nebo pochopit.
Publikoval(a): Bindig, 29.9.2023
Přečteno (26x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Mirastus

Spodek

Stránka generována 13.5.2024 13:24
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti