41 let
41 let
Anotace: A tak bude mi o rok víc...opět, život se mění...
Ukřižovaná v ledu
v ohni vzdoru
ze země se zvedám
Pod tíhou
svou
tak bledá životem
žiju a jsem
A tančím ku vzdoru
žiju
pro dítě
v mém dechu
jenž se zrodilo
bych ulpěla v kráse
mateřství
Léto usíná
pro tep
vanoucí
podzimem
Táži se vah
co utrousím
na života tah
do misek vah
Publikoval(a):
kopretina7777, 29.9.2023