KRAJÁČ
KRAJÁČ
Krajáč mléka z kameniny
Dává všemu rozměr jiný
Po babičce památečný
Dáš-li pozor tak je věčný
Poslouží i vnoučeti
Pokud dojde k početí
Tvými dětmi jejich děti
Na nich poznáš jak čas letí
Krajáč mléka z kameniny
Naplněný pookraj...
Publikoval(a):
valachia, 28.9.2023