Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

ŠERPA

ŠERPA

Buď můj Šerpa průvodkyně
Ať už písmem nebo slovem
Kočkou která přede v klíně
Pohlazená před domovem

Na lavičce dlaněmi
Oči stejné s laněmi
Vystrašené přesto krásné
Ikdyž slunko světlo zhasne

Buď můj Šerpa průvodkyně
Uvaděčkou v nočním kině
V bohapustém sále
Spolu navždy stále

Na sedadlech vedle sebe
Ve dvou tělo nezazebe
Byť by šlo na dlouhou cestu
Až na vrchol k Everestu
Publikoval(a): valachia, 26.9.2023
Přečteno (9x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Jikra

Spodek

Stránka generována 13.5.2024 22:14
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti