Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Děkuji, zamyslela sem se a napsala báseň...
Ach ty mé básně, bez nich bych to nebyla já....
A tak když zbudou jen básně, snad je někdo přečte:-)
PS: zítra ji dám sem.
29.9.2023 13:32 | kopretina7777
No, snad zbude po mě víc než básně...
29.9.2023 13:18 | kopretina7777