Záře nad Tokiem
Záře nad Tokiem
Kyselý děšť během horkého léta
a několik osamělých duší ve městě
krásný pohled na sakuru co vzkvétá
bohužel jen málo kdo si povšimne
narůžovělých květů unášených větrem
snad by mohly obveselit kolemjdoucí
společnost uzavřená před okolním světem
o kousek dál z papíru poskládané origami
čtvrť Šindžuku plná světel či barů
jdu tam kam mě nohy mé vedou
přicházím z míst neřesti a hříchu
zjistit zda boží mlýny ještě melou
i zde v zemi vycházejícího slunce
spoutané okovy přísných pravidel
přesto nalézám útěchu u společnice
čekám až noc projasní zář paprsků... nad Tokiem
Publikoval(a):
Makaveli, 24.9.2023