Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Hvězda štěstí Jaroušek

Hvězda štěstí Jaroušek

Rodinné dění
jaroušek
lásky jmění
víc než plané snění
a nocí bloudění
hvězda mi na cestu svítí
hvězda jiskření
dětství

Jaroušek je klid
zázemí
jistota a láska
hvězda blízká
co do dlaní mi slétla

Už jsem byla na kole
a za kamarádkou
na vesnici
a stýskalo se mi po mém
Jarouškovi

To štěstí buclatý
hvězdu v dlaních
si chráním

Už koníky od 3 měsíců pilně pase
a radost nevšední
hvězda všedních dní
slétla nám do dlaní
hvězda dětství
hvězdné jiskření
v lásku svět změní
a vědší krásy není
než prožívat
jeho dětství
Publikoval(a): kopretina7777, 24.9.2023
Přečteno (18x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 23.10.2024 15:08
U nás jste dnes prohlídl(a) 21 stránek.
roboti