NOVINY
NOVINY
Dobře to vím
Chci tě právě
Místo novin
K ranní kávě
Těch co bydlí ve schránce
Tím jsem si má lásko jistý
Obracet tě jako listy
Hezky stránku po stránce
A pak
Až splyneme s těly se rty
Zbytečná je na dezerty
Lžička...
Publikoval(a):
valachia, 23.9.2023