Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

PUD

PUD

Dokážu to bez kompasu
Netřeba mi žádné mapy
Najít dívky vnitřní krásu
Co zajímá všechny chlapy

Dokážu to ve dne v noci
Poslepu a svépomocí
Venku nebo v budově
Je to totiž pudové
Publikoval(a): valachia, 19.9.2023
Přečteno (17x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: koiška, Bezhlavý rytíř, Jikra, Mirastus

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 15:20
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti