Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

KABARET

KABARET

Jedno dítě z domu
Druhé napůl cesty
Hodnou ženu k tomu
To mám ale štěstí

V práci šéf je zlatý
Co řekne to platí
A tchán s tchýní jako med
Život můj je kabaret

Všichni v něm jsou usměvaví
Veselí a také hraví
Tak jak by to mělo být
Stačí jenom srdce mít

Na tom správném místě
Vpravo...
Publikoval(a): valachia, 13.9.2023
Přečteno (19x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Jikra, Mirastus

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 15:00
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti