Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Vítr

Vítr

Vítr fouká, vítr vane,
všechny listy zahání dál,
vítr hučí, vítr zpívá,
rozezní i celý sál.

Vítr nese, vítr válí,
vše do daleka zdá se mi,
vítr šumí, vítr zvoní,
jak všechny zvony na Zemi.

Vítr fouká, vítr vane,
stromy se mu klaní
občas oko pohled klame,
proti celkovému zdání.
Publikoval(a): Hahaha, 28.8.2023
Přečteno (37x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Klarineb

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 13:57
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti