On a ona
On a ona
Vzkázala mi,
buďme známí...
se slzami.
Nejsme zváni,
dost již hraní
na rozhraní.
Vzkázal jsem jí,
blíže k zemi,
těžko je mi.
Když jen známí,
tak jen sami
bez ustání.
Nemohu již,
být tobě blíž,
o čem ty sníš.
Ach můj bože,
sen, protože...
a jen to vše?
Je mi líto,
jak i vzít to
dvouhry síto.
Cesty vedly,
touhy svedly,
strop si zvedly.
Publikoval(a):
Litarts, 27.8.2023