FOTKY
FOTKY
Dívám se a zdá se
Cestujeme v čase
Na okamžik chvíli
Svět je černobílý
Dívám se a zdá se
Ve své nahé kráse
Dvě barvy se mísí
Stejně jako kdysi
Dívám se a zdá se
Že jsme dětmi zase
V rukou staré snímky
Všichni bez vyjímky
Publikoval(a):
valachia, 23.8.2023