Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

LETADLO

LETADLO

Zase oba někdy příště
A teď vzhůru na letiště
Za letadlem jako ptáky
Co se vrací nebem taky

Do rodného hnízda
To vám bude jízda
Tři dva jedna teď
Zvedni se a leť

Domů...
Publikoval(a): valachia, 21.8.2023
Přečteno (22x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 15:05
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti