Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Sám

Sám

Básník Kafka Básně » Smutné

Anotace: ××22.4.2011××

Jeden pocit mám,
který svírá mě.
Cítím se tak sám,
zhořknul pro mě svět.

Nikdo tu se mnou není,
nikdo o mě ani neví.
Zbylo mi jen snění,
všichni se zlí jeví.

Pro všechny je venku krásně,
já však vidím jen temnotu.
Každý se tváří tak spásně
a já ztrácím chuť k životu.

Všichni dýchají čerství vzduch,
jen já se pomalu dusím.
Pomalu se uzavírá kruh,
a já asi umřít musím.

Na všechny slunce svítí,
mě spaluje a ničí.
Všichni vidí luční kvítí,
já slyším jak má duše křičí.

Všichni si užívají den,
nikdo necítí to co já.
Je to jak nejtemnější sen,
a já jsem stále sám.
Publikoval(a): Básník Kafka, 22.4.2011
Přečteno (184x)
Tipy (6) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Vendy Vo, Aniel, Andy86, Rezervé, Sonja la Rosa

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 12:19
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti