Každý jsme originál
Každý jsme originál
Každý jsme originál,
každý má svůj dar,
každý nese si kříž,
co o tom vlastně víš.
Nikdo není vždy cool,
s přítelem všeho je půl,
a s ním i radosti víc,
co teda chtěla bych říct.
Źe v tom je právě to kouzlo,
že nikdo není sám,
věta skládá se ze slov
a jednou rukou netleskám.
Kolik písní a tónů,
hudba jak galaxie
a každá hvězda je jiná,
pro někoho tu žije.
Když se mi někdy zdá,
že druhý má se líp,
má hezčí hlas lepší byt,
nechci v jeho kůži být.
Dobře své boty znám,
vím kde tlačí kde ne,
putujem pospolu
a tak se nerveme.
A v tom je právě to kouzlo,
že nikdo nejsme sám,
věta skládá se ze slov
a jednou rukou netleskám.
Publikoval(a):
baruša, 10.8.2023