Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Dar

Dar

kopretina7777 Básně » Rodina (matka, otec)

Anotace: Syn můj dar největší, hlubší než cokoli...

Tam
mezi nebesy
kde skví se hvězdy
spadla jsem z cesty

Do nitra ran
nejhlubších
svět odpískal
mi strašný děj
čas od šesti
let
doteď
...

Tam do nitra ran
nejhlubších
svět mě uvrhl
dívám se smutně
v zármutku
bez víry v lidi

Ale
dál učím se
jít
mezi lidmi
co zlámali mi vaz
ale
lidi mění čas...

Lidi
zlomili mi vaz
milionkrát
rány hojí čas
dobro už znám
svět zpívá
vstaň

Vesmír mě pohltil
a světlušky mě zvedli
když ubývalo síly
ukázaly cesty

Synka dal mi čas
miminko
světélko v nás

Nikdy nepůjde sám
ať nepozná ran
co znám
o to se postarám

Dám mu štěstí
do života,
dobrý děj v nás
pomůže

nepozná ran v dětství
o to se postarám

Ať dobro mu smích
kuje
ať dobře mu je
ať nepozná ran
co já znám
ať nikdy není sám
o to se postarám
Publikoval(a): kopretina7777, 9.8.2023
Přečteno (27x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Mirastus

Spodek

Stránka generována 23.10.2024 17:33
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti