HAVEL
HAVEL
V čem to asi jenom vězí
Láska s pravdou nevítězí
Lež má navrch s nenávistí
Každý z nás to časem zjistí
V čem to asi jenom vězí
Dramatici nebo vězni
Na Hradě či u Lucerny
Scházejí se všichni věrní
Režimu co právě je
V nedohlednu naděje...
Publikoval(a):
valachia, 6.8.2023