Vzkaz mamce...
Vzkaz mamce...
Dokud budeš znovu vstávat
po ranách co život
uštědřil
Dokud radovat se budeš
a věřit v Boha snad...
nalezneš klid
a budeš se smát
Po ranách
se smrti postav
a řekni tak ať
já si létám
křídlem lehkým
jako pták
Publikoval(a):
kopretina7777, 30.7.2023